Kolding Netavis

Autolakering har travlt efter storbranden sidste år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
-Alt er væk i de tre sprøjtekabiner vi havde - alt er brændt. Det kunne ikke være værre, sagde direktør Carsten Noer dagen efter storbranden. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Der er travlt hos Carsten Noer Storvognslakering, der i juni sidste blev ramt af en storbrand. Autolakeringen brændte ned.

Men der arbejdes nu i midlertidige lokaler i Arnum samt to midlertidige kabiner i Vamdrup, hvor 20 medarbejdere arbejder i toholdsskift for at følge med, skriver JydskeVestkysten.

-Vi har opjusteret, så vi har arbejdet i toholdsskift, og så har vi arbejdet 6-7 dage om ugen, så vi har fået det igennem, vi skulle, siger direktør Carsten Noer til avisen.

Han driver virksomheden sammen med sin datter Dorte Noer.

Rejsegilde

Opbygningen af autolakeringen i Vamdrup går fremad og der var i sidste uge rejsegilde på de 2.200 kvadratmeter, som autolakeringen nu bliver på.

Indflytningen i de nye lokaler kan efter planen ske til oktober og så er det slut med at arbejde i toholdsskift samt at arbejde i weekenderne, skriver JydskeVestkysten.

Branden i juni startede formentlig, da en gnist antændte noget fortynder. Det sagde Carsten Noer dagen efter branden den 19. juni til Kolding Netavis. En medarbejder fik andengradsforbrændinger på hænder og arme og måtte behandles på sygehuset.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *