Kolding Netavis

Anne og Klara står bag nyt karriere-netværk for unge

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Initiativtagerne er Anne Werner (t.v.) og Klara Boyum (t.h.), der har studeret henholdsvis Finansøkonom og Multimediedesigner på IBA Erhvervsakademi Kolding. Foto: IBA.

Nyt karriere-netværk for unge i Kolding.

Skal jeg studere videre? Er det en god idé for mig at søge nyt job? Hvordan gør jeg karriere i min virksomhed?

Ja, der er rigtig mange spørgsmål, som trænger sig på, når man er forholdsvis ny på arbejdsmarkedet. Eller hvis man stadig er studerende og endnu ikke har landet sit første job.

Et nyt netværk for unge i Kolding sætter fokus på, hvordan man kan hjælpe hinanden med at komme godt i gang med karrieren. Netværket er for alle unge mellem 20-30 år. Om du er i job eller stadig studerer spiller ingen rolle. Det er engagementet og interessen, der tæller.

Initiativtagerne er Anne Werner og Klara Boyum, der har studeret henholdsvis Finansøkonom og Multimediedesigner på IBA Erhvervsakademi Kolding. Det var også her, de mødte hinanden i fredagsbaren og blev gode venner.

-Når man lige er blevet uddannet, så er der jo en første gang for alting. Man har mange spørgsmål, som man godt kan bruge andres hjælp eller holdning til, siger Klara i en pressemeddelelse.

De to nyuddannede veninder har begge erfaringer fra andre netværk. Anne har været sit daværende firmas substitut i et erhvervsnetværk, hvor medlemmerne fortrinsvis var 40+.

-Det gav mig lynhurtigt et indblik i, hvad det kunne, når man er del af et netværk. Uanset alder og erhverv fik man en masse sparring, man kunne gå lige hjem og bruge bagefter, fortæller Anne.

Det nye netværk for unge i Kolding har fået navnet UNK, som står for Ungt Netværk Kolding. Opstartsmødet foregår på IBA i Kongressen, hvor de studerende mødes – og hvor fredagsbaren holder til.

-Vi har fået rigtig god opbakning fra IBA, hvor vi både holder opstart og det første rigtige møde. Men med tiden er det meningen, at netværket skal mødes forskellige steder i Kolding, siger Klara.

Netværket skal mødes en gang om måneden. Ungt Netværk Kolding kan søges på LinkedIn, hvis man vil læse mere og tilmelde sig opstartsmødet. Man kan også blot dukke op.

Opstartsmødet foregår på IBA fra klokken 18 til 20 den 31. januar.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel