Kolding Netavis

Anmelderrost teaterforestilling gæster Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Teaterforestilling Troen og Ingen kommer til Kolding. Foto: Montgomery.

Den anmelderroste teaterforestilling Troen og Ingen gæster Kolding.

Teaterforestillingen Troen og Ingen går tæt på de store følelsers følelser. Johannes Møllehave har sagt, at sorg er kærlighedens pris, men hvordan lever man med den, og hvordan forvandles mørke til lys? Fire skuespillere og sangere ledsaget af et energisk liveband går tæt på livets skyggesider og den kraft, der bor i mennesket til at overkomme selv det allermest meningsløse. Det oplyser Mungo Park Kolding.

Tekst og musik af Søren Huss

Troen på livet forsvandt på et splitsekund, da kæresten og datteren blev ofre for en trafikulykke. Datteren overlevede med nød og næppe, men hans livs kærlighed var væk for altid. Saybia-forsanger Søren Huss’ dansksprogede solodebut Troen og Ingen er en beretning om at miste og kampen for at genvinde troen på livet efter det ultimative tab.

De hudløst ærlige sange fra bunden af Huss’ sjæl og frit er omsat til en livsbekræftende musikdramatisk fortælling, der følger tre menneskers kamp tilbage til livet. En tragisk ulykke river alt for tidligt en kvinde ud af livet. Tilbage står en bror, en nær veninde og ægtemanden midt i chokket. Troen og Ingen tager livtag med den store sorg, når livet rammer lige i solar plexus. Det er en fortælling om døden, mørket og tomheden, men også̊ om det lille spirende håb, og om at finde en vej trods alt.

Forestillingen Troen og Ingen er produceret af Teatret Svalegangen og den aktuelle danmarksturné afvikles i samarbejde med Folketeatret. Når forestillingen gæster Kolding præsenteres den i samarbejde mellem Kolding Teaterforening og Mungo Park Kolding. Troen og Ingen kan ses på Mungo Park Kolding fredag d. 18. oktober og lørdag d. 19. oktober og billetter kan købes på www.mungoparkkolding.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *