Kolding Netavis

Alvorlig syg kvinde efterlyses

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

**Artiklen er opdateret – kvinden er fundet igen. Billedet af kvinden er derfor fjernet.** Politiet formoder, at hun stadig er i Kolding.

Sydøstjyllands Politi efterlyser 73-årige Ebba Hassel fra Kolding. Hun er alvorlig syg og har i følge politiet brug for øjeblikkeligt, at komme på sygehuset.

Ebba Hassel er som følge af sin sygdom ikke i stand til at tage vare på sig selv, og hun fremstår konfus og sløv. Sydøstjyllands Politi har en formodning om at hun som følge deraf kan tage ophold og lægge sig tilfældige steder.

Hun er sidst set ved Snerlevej i Kolding i dag, tirsdag,  ved 11-tiden og er derfor formentlig stadig i Kolding. Hun er dog ikke fundet endnu.

Ebba Hassel beskrives som kvinde, høj, kraftig af bygning og med gråt hår. Hun er formentlig iført mørk jakke og blåt tørklæde.

Ser du Ebba, så ring til politiet på 114 og forbliv venligst på stedet ved hende og hold øje med hende, indtil politiet er fremme. Har du set hende tidligere i dag, så hører Sydøstjyllands Politi også gerne om det.

OPDATERING

Kvinden er fundet i god behold, oplyser Sydøstjyllands Politi sent tirsdag eftermiddag. Læs mere her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel