Kolding Netavis

Alfa Laval oplever stor efterspørgsel på innovative løsninger

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Alfa Laval, der blandt andet har en afdeling i Kolding, har i Danmark markeret sig med en imponerende vækst i 2023, hvor virksomheden omsatte for seks milliarder kroner.

Det store fokus på innovative løsninger, der understøtter den grønne omstilling i industrien, har været afgørende for denne positive udvikling.

Med teknologier, der ikke blot reducerer udledningen af drivhusgasser, men også sænker energi- og ressourceforbruget, befinder Alfa Laval sig godt rustet til at imødekomme fremtidens behov. Virksomhedens cirka 2.000 medarbejdere i Danmark arbejder dedikeret på udvikling, produktion, servicering og test af banebrydende løsninger inden for områder som energi, vand, fødevarer og skibsfart, skriver Alfa Laval i en pressemeddelelse.

Den stigende global anerkendelse af behovet for teknologier til rensning, forædling og genanvendelse af materialer samt til reduktion af drivhusgasudledning afspejles i efterspørgslen hos Alfa Laval i Danmark. Eksempelvis oplever Alfa Laval i Søborg en vækst inden for systemer til fødevareindustrien og er ligeledes førende på verdensplan inden for udvikling af grønne brændstoffer til skibsfarten.

Test- og innovationscentre er vigtige

Test- og innovationscentrene, herunder blandt andet i Aalborg og Kolding, spiller en central rolle i udviklingen af fremtidens løsninger. Bæredygtighed er afgørende hos Alfa Laval i Kolding, der fokuserer på hygiejnisk væskehåndtering og tankrensningsudstyr til forskellige industrier.

Det positive momentum ses også hos Alfa Laval Nordic, der rapporterer om øget interesse i innovative løsninger, der hjælper kunderne med at reducere energiforbruget og minimere CO2-aftrykket. Med kontinuerlige investeringer i serviceforretningen styrker virksomheden sin evne til at betjene kunderne optimalt.

Alfa Laval i Danmark, der udover selskaberne i Søborg, Aalborg og Kolding også inkluderer Alfa Laval Nakskov, fortsætter med at påtage sig en globalt førende rolle inden for udvikling og produktion af avancerede teknologier, der bidrager til en mere bæredygtig fremtid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel