Kolding Netavis

Åbent Hus på Syddansk Universitet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Kom til Åbent Hus på Syddansk Universitet i Kolding.

Lørdag den 1. februar inviterer Syddansk Universitet, SDU, i Kolding til Åbent Hus. Her kan kommende studerende møde undervisere, vejledere og nuværende studerende. Dagen byder på oplæg og præsentationer af de enkelte uddannelser samt information om mulige karriereveje.

– På SDU tager vi de unges store spørgsmål om uddannelsesvalg seriøst. Derfor opfordrer vi ansøgere til at besøge os og høre om de studier, de overvejer at søge ind på. Vi står klar til at hjælpe dem med at finde svar på deres spørgsmål, og samtidig giver dagen kommende studerende mulighed for at snuse til miljøet og vores flotte rammer, fortæller SDU’s studiechef Anette Lund i en pressemeddelelse.

Ved Åbent Hus kan de besøgende også høre mere om SDU’s testbaserede optag, som SDU har indført på alle uddannelser i forbindelse med optag på kvote 2. Alle er velkomne ved Åbent Hus, der finder sted på Universitetsparken 1 i Kolding. Udover at få svar på spørgsmål til konkrete uddannelser og testbaseret optag, kan besøgende også få gode råd om boligsøgning og høre om studielivet og Kolding som studieby.

Fakta

Åbent Hus på SDU Kolding afholdes lørdag den 1. februar fra klokken 12-15.

Arrangementet afholdes i universitetets bygning på Universitetsparken 1 i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *