Kolding Netavis

42-årig mand varetægtsfængslet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: JH.

En tragisk hændelse på Danish Crown-slagteriet i Holsted førte til, at en 35-årig mand mistede livet, efter han blev stukket i halsen med en kniv under en konflikt mellem to medarbejdere.

Den 42-årige mand blev anholdt i Kolding. Han blev sigtet for manddrab i forbindelse med episoden. Fredag blev han varetægtsfængslet i fire uger.

Nægtede sig skyldig

Den sigtede blev fremstillet for retten i Esbjerg, hvor han nægtede sig skyldig og valgte ikke at udtale sig i sagen. Anklagemyndigheden begærede lukkede døre under retsmødet, men retsformanden besluttede, at dørene skulle forblive åbne, selvom der blev nedlagt referatforbud under vidneforklaringerne.

Dommeren besluttede at varetægtsfængsle den 42-årige i fire uger på baggrund af anklagemyndighedens begæring om hensyn til efterforskningen og risikoen for påvirkning heraf.

Politiet bekræfter, at efterforskningen fortsætter for at klarlægge motivet bag hændelsen. Der er ikke yderligere oplysninger tilgængelige på nuværende tidspunkt, oplyser Syd- & Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel