Kolding Netavis

24-årig kvinde sigtet for bedrageri

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

En kvinde fra Kolding-området er blevet sigtet for bedrageri flere steder i Sønderjylland i midten af april. Kvinden mistænkes for at have begået bedrageri i byerne Nordborg, Sønderborg og Aabenraa.

Den mistænkte kvinde er 24 år gammel og kommer fra Kolding-området, oplyser Syd- & Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Bedragerierne foregik ved, at kvinden udgav sig for at være fra den pågældende borgers bank. Borgeren blev forud kontaktet af en person, der udgav sig for at være fra banken og påstod, at borgerens hævekort var for gammelt eller defekt. Der blev aftalt, at en person skulle komme og hente kortet.

Syd- og Sønderjyllands Politi efterlyste kvinden med billeder, hvilket resulterede i flere henvendelser, der hjalp politiet med at spore den 24-årige kvinde fra Kolding-området. Hun er nu blevet anholdt.

-Vi er taknemmelige for alle de henvendelser fra borgerne, der hjalp os med at identificere kvinden hurtigt, siger politikommissær Martin Hess Pedersen fra Syd- og Sønderjyllands Politi.

Sigtet for 14 forhold

Kvinden er sigtet for i alt 14 forhold, primært bedrageri og databedrageri, samt et enkelt tilfælde af tyveri.

Når politiet har afsluttet efterforskningen, vil sagen blive sendt videre til anklagemyndigheden, som vil beslutte, hvad der skal ske herefter.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel