Kolding Netavis

X Factor-vært skal være med i “Vild med dans”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Lise Rønne, der var vært på X Factor 2021, skal være med i "Vild med dans". Foto: Lasse Lagoni/TV2.

Hun var afløser i X Factor 2021. Nu skal hun være nydanser i “Vild med dans”.

TV2 afslører endnu en nydanser til den nye sæson af “Vild med dans”. Det er 42-årige Lise Rønne, der i sæson 2021 var X Factor-vært, som afløser for Melvin Kakooza, der i sidste øjeblik blev syg.

Men nu gælder det som danser i “Vild med dans”:

-Det er mildest talt vildt for mig, at kaste mig ud i “Vild med dans”, for jeg har aldrig danset, jeg har aldrig gået til gymnastik, jeg har aldrig været i god form, og jeg har ved gud aldrig nogensinde høje hæle på, fortæller Lise Rønne og fortsætter:

-Men jeg synes, at dans er så smukt, og tænk sig at stå der på et dansegulv, omgivet af vidunderlig levende musik og i dygtige, trygge arme! Det føles som det største privilegium at skulle opleve det. Og det kan jo blive det højeste løft eller det dybeste fald, men uanset hvad bliver det helt sikkert sjovt. Jeg er 1000% på, og jeg glæder mig af hjertet helt åndssvagt meget.

Lise Rønne var i øvrigt fast vært på X Factor på DR1 fra 2008 til 2012.

Offentliggjorte nydansere

Mascha Vang, 42 år, bosiddende i Kolding, iværksætter, influencer og tv-kendis
Micki Cheng, 32 år, bagekendis
Pernille Blume, 27 år, elitesvømmer
Jacob Haugaard, 69 år, entertainer, sanger og skuespiller
Jimilian Ismaili, 27 år, sanger
Abdi Ulad, 30 år, marathonløber

Den 18. sæson af “Vild med dans” har premiere den 10. september klokken 20 på TV2.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel