Kolding Netavis

Vonsild Gymnastikforening får donation af Sydbank Fonden

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Forrest ses fra venstre mod højre kasserer Helle Back Kristensen og formand Louise Hansen fra Vonsild Gymnastikforening samt Tina Dalgas fra Sydbank Fonden, samt nogle af de glade gymnaster i Vonsild. Privatfoto.

Vonsild Gymnastikforening får 30 nye stepbænke.

Sydbank Fonden donerer 24.000 kroner til idrætsglade børn og voksne i Vonsild, oplyser Vonsild Gymnastikforening.

Det er første gang, at foreningen får en donation fra Sydbank Fonden, og beløbet skal bruges til 30 nye Reebok-stepbænke, da de gamle stepbænke var slidte og af flere forskellige mærker.

– Vonsild Gymnastikforening er drevet af frivillige, så det er bare utroligt dejligt, når vores indsats på den måde bliver påskønnet med en stor donation fra Sydbank Fonden, siger Helle Back Kristensen, kasserer i Vonsild Gymnastikforening.

Bestyrelsen har nu solgt de gamle stepbænke sammen med T-shirts fra tidligere års opvisninger. Det indkomne beløb skal doneres til Knæk Cancer i denne uge.

Skole og SFO får glæde af nye redskaber

Udover de 420 medlemmer af Vonsild Gymnastikforening, vil også Vonsild Skole og tilhørende SFO få glæde af de nye redskaber, da eleverne har adgang til begge haller i Vonsild, hvor Vonsild Gymnastikforening har til huse.

– Der er en stor glæde at Sydbank Fonden støtter den lokale idræt her i Kolding-området. Det er så vigtigt med gode tilbud om bevægelse og motion, men gymnastikforeningen betyder også meget for lokalmiljøet, siger Tina Dalgas, områdeassistent i Sydbank i Kolding og selv ivrigt medlem af Vonsild Gymnastikforening.

Vonsild Gymnastikforening blev stiftet i 1986 og har 7 hold for voksne og 10 hold for børn.

Foreningen er med det i kommunale tiltag ”Bevæg for Livet” og har også medlemmer fra mindre velstillede hjem, som via den kommunale tilskudsordning ”Aktiv Fritid” kan træne i Vonsild Gymnastikforening.

– Vores medlemmer er mellem 2 og 80 år, og vi lægger vægt på, at her er plads til alle typer mennesker- også dem der kræver mere hjælp end andre, slutter Helle Back Kristensen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *