Kolding Netavis

Virksomhed i Vamdrup lægger billet ind på skrottede vacciner

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
20 montører samt direktøren fra Lowenco i Vamdrup har lagt billet ind på de skrottede vacciner fra AstraZeneca eller Johnson & Johnson. Foto: sebro-press.

Montører fra virksomheden i Vamdrup kan blive de første, der får vaccine fra enten AstraZeneca eller Johnson & Johnson.

Hos virksomheden Lowenco i Vamdrup passer direktør Mikael Hoier godt på sine kølemontører. 20 kølemontører får nemlig ikke lov til, at færdiggøre installationen af 20 fryseanlæg på en vaccinefabrik i Indien, før de 20 kølemontører er blevet vaccineret mod corona.

Medarbejderne kan derfor blive blandt de første, der får vaccinen fra enten AstraZeneca eller Johnson & Johnson. Lowenco har lagt billet ind på de skrottede vacciner, skriver Ritzau.

Lørdag var medarbejderne og direktøren til en online konsultation med en læge. Det skete for, at komme i betragtning til vaccinen. Og i dag, søndag, kan de så sige ja tak til vaccinen, hvis de ønsker at få denne vaccine. De er informeret om bivirkningerne fra vaccinerne fra AstraZeneca eller Johnson & Johnson.

De 20 kølemontører er i alderen fra starten af 20’erne til starten af 40’erne.

OPDATERING

18 af 20 kølemontører fra virksomheden Lowenco i Vamdrup blev søndag vaccineret med vaccinen fra enten AstraZeneca eller Johnson & Johnson, skriver jv.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel