Kolding Netavis

Vil Venstre kun kritisere?

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Villy Søvndal (SF). Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Læserbrev af Villy Søvndal (SF), byrådsmedlem, Engstien 1, 6000 Kolding.

Det er af flere grunde et bemærkelsesværdigt angreb Jacob Ville (V) onsdag har på Koldings borgmester i JV. Det er selvfølgelig politisk forståeligt, at Jacob Ville og Venstre er skuffede over, at Eva Kjær Hansen ikke vandt borgmesterposten ved valget 16. november 2021. Men det må I da snart være kommet jer over.

Det bemærkelsesværdige er i virkeligheden, at angrebet sættes ind lige der, hvor 12 år med Venstre ved roret efterlod de dårligste resultater: Vækst i befolkningstallet. Alle, der bare har fulgt nogenlunde med ved, at de 12 år med V i spidsen efterlod en kommune med meget lille, stagnerende og ovenikøbet et enkelt år faldende befolkningstal. I modsætning til det første år efter valget, hvor Kolding havde en stigning i befolkningstallet på 1071.

Venstre valgte sidste år i september at være med i budgetaftalen for 2023. De beslutninger er altså flertallets fælles ansvar – også Venstres.

Det er derfor underligt, hvis Venstre ikke længere synes, at de skal komme med forslag, som det fremgår af interviewet med Jacob Ville.

Det giver en noget destruktiv tilgang, hvis Venstre kun vil kritisere og ikke komme med konstruktive forslag for at sikre kommunens udvikling.

Selvom Venstre vælger ikke at deltage, vil vi målrettet fortsætte med at genoprette børneområdet og socialområdet, som vi startede på ved budget 23 samt udbygge det grønne område, hvis det borgerlige flertal i byrådet ikke blokerer det, og udvikle Kolding som uddannelsesby.

Så kære Jacob: Se nu at komme over at Eva ikke blev valgt til borgmester og lad os så lægge kræfterne sammen om at udvikle vores kommune. Så tager vi valgkampen om et par år. Det ser vi i SF frem til.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel