Kolding Netavis

Vi SKAL passe på ALLE børn, specielt de udsatte

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Læserbrev af Laura Guldager (DF), byrådskandidat, Sødalen 13, Vester Nebel, 6040 Egtved.

På seneste møde i Social- og Sundhedsudvalget, var der en sag om de underretninger som Kolding Kommune modtager om børn og unge. Der er tale om henvendelser angående børn og unge, hvor der er mistanke om mistrivsel, vold, seksuel misbrug m.v.

Socialforvaltningen foreslog på mødet, at udvalget fremover skulle have en orientering om omfanget af underretningerne hvert år. Til min store overraskelse sagde udvalget ikke ja tak til dette. I stedet overlod de beslutningen til det næste udvalg – altså et udvalg som først tiltræder i 2022. Det giver for mig ingen mening!

Jeg anbefaler, at udvalget som en selvfølge bliver holdt orienteret om, hvor mange underretninger der modtages og hvor alvorlige de er.

Vi har et meget stort og helt klart ansvar, for de udsatte børn og skal sikre, at de får den hjælp de har behov for -uanset omfang. Derfor skal Social- og Sundhedsudvalget selvfølgelig følge udviklingen nøje, og derfor løbende modtage orienteringer fra socialforvaltningen.

Børn der oplever svigt i hjemmet, skal ikke også opleve, at politikerne er ligeglade med dem, tværtimod. De skal vide, at vi har i sinde at gøre alt der står i deres magt for at hjælpe dem, og at vi interesserer os for om de har det godt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *