Kolding Netavis

Vellidt salgsprofil fejrer 25 år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Da Lars Brix tilbage i 1998 blev tilbudt jobbet som salgskonsulent for Midt- og Nordjylland hos Alfix, var han ikke i tvivl. Den 1. december kan han fejre 25 års jubilæum. Det er særligt relationen til kunderne, de gode kollegaer og de mange kvalitetsprodukter, der er årsagen til hans vedblivende engagement i virksomheden.

Lars Brix er efterhånden en garvet medarbejder i salgsafdelingen hos den danskejede byggematerialeleverandør, Alfix, hvor han har været ansat siden 1998. Med en baggrund som sælger hos Stark i Aalborg og en uddannelse som murer har han bragt værdifuld erfaring med sig.

Da muligheden for en samtale med administrerende direktør Torben Carstensen Toft hos Alfix bød sig, var Lars ikke længe om at takke ja til et job:

-Jeg var utrolig glad for at blive inviteret til Alfix Kolding dengang i ’98. Jeg tog fra Aalborg med overskæg og slips, fik en god snak med Torben, og gik derfra med et job på hånden, fortæller Lars Brix i en pressemeddelelse.

25 år med udvikling, kvalitetsprodukter og gode kollegaer

Kontinuerlig udvikling, uovertruffen kvalitet og stærke kollegaer har været nøgleelementer i Lars Brix’ vedvarende engagement. Han reflekterer over udviklingen og det dynamiske marked:

-Alfix er en virkelig spændende virksomhed, der aldrig står stille. Siden jeg kom til, er der kommet en masse nye produkter til, og vi skal konstant forholde os til et foranderligt marked. I dag er flisetyperne fx meget større end dengang, jeg startede, så fliselimen skal kunne holde til meget mere. Det er spændende at følge produktudviklingen fra sidelinjen og formidle det videre til kunderne, siger han og tilføjer:

-Jeg er meget glad for at være en del af en bundsolid virksomhed, der arbejder strategisk og dokumenteret med flere af FNs Verdensmål og leverer kvalitetsprodukter hver gang.

Gennem årene har Lars Brix opbygget nære og tillidsfulde forhold til kunderne, men han fremhæver også det særlige bånd til kollegaerne som en essentiel del af hverdagen:

-De fleste af mine kollegaer i salgsteamet er uddannet murere ligesom mig, og det giver bare en rigtig god synergi. Vi taler samme sprog og er gode til at sparre med hinanden. Og så er det naturligvis et plus, at vi kan tage om murerskeen på den rigtige måde, når vi er ude hos kunderne, fortæller han.

Også blandt kollegaerne høster den nordjyske jubilar ros for sit engagement:

-Lars er en yderst vellidt og kompetent medspiller på Alfix holdet. Han er altid garant for god energi, en frisk bemærkning samt konstruktive indspil til alt fra nye produkter og systemer til kreative salgsfremmende aktiviteter, slutter salgs- og marketingdirektør hos Alfix, Claus Bernd Høgdal.

Lars Brix’ 25-års jubilæum markeres ved en intern fejring hos Alfix i Kolding fredag den 1. december.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel