Kolding Netavis

Vedtægtsændringer gennemført

Fra venstre ses kasserer Nicolai Madsen, Daniel Knudsen, Morten Langvad, næstformand Bettina Bohn Rokkjær og formand Jens-Schelde Rasmussen. Pressefoto.

Bestyrelsen havde stillet forslag om at ændre vedtægterne i Vamdrup IF Håndbold, så bestyrelsen fremover består af fem medlemmer.

En lille flok var forleden mødt op til den ordinære generalforsamling i Vamdrup IF Håndbold.

– Vi havde ikke forventet det store fremmøde på grund af situationen omkring Covid-19, men det var vigtigt for foreningen at få gennemført generalforsamlingen, så vi kunne få vedtaget det ændringsforslag, vi som bestyrelse havde fremsat, og dermed få sammensat den bestyrelse der skal arbejde videre med det, vi har sat i gang i løbet af det seneste år, siger bestyrelsesformand Jens Schelde-Rasmussen i en pressemeddelelse.

– Efter den ekstraordinære generalforsamling sidste år fik vi sammensat en stor bestyrelse bestående af 8 personer, hvilket vi var meget glade for, og det var fantastisk at få nogle nye personer med i bestyrelsen, som kom med nye input, siger Jens Schelde-Rasmussen og fortsætter: -Det vi har arbejdet på det sidste år er at få flyttet nogle af driftsopgaverne ud af bestyrelsen. Det er lykkedes på nogle punkter, og der er andre, vi skal arbejde videre med. Derfor mener vi, at bestyrelsen er fint repræsenteret ved 5 medlemmer, og så arbejder vi videre med at få nedsat nogle flere arbejdsudvalg, som skal tage sig af driftsopgaverne.

– Vi fik i forbindelse med sidste års ekstraordinære generalforsamling oprettet et frivilligkorps, som pt. Består af ca. 95 personer, som er medlem af vores frivilliggruppe på Facebook. Vi havde nogle aktiviteter planlagt i starten af året, som de frivillige havde meldt ind på, men så blev det hele jo aflyst i forbindelse med at Corona-virus indtog landet. Derfor har vi desværre ikke fået aktiveret den gruppe i den grad, vi havde håbet på. Men det er vores håb, at de står klar til at hjælpe igen, når der kommer gang i aktiviteterne på bagkant af Corona-pandemien, fortæller Jens Schelde-Rasmussen

Bestyrelsens første opgave var at konstituere sig. Jens Schelde-Rasmussen fortsætter som formand. Bettina Bohn Rokkjær overtager næstformandsposten efter Lena Møldrup, som fortsætter i en mere fri rolle i et udvalg eller to med nogle driftsopgaver. Nicolai Madsen fortsætter som kasserer. Derudover består bestyrelsen af Morten Langvad og Daniel Knudsen. Suppleant er Lena Møldrup.

– Vi skal i uge 43 have det første møde, som bliver en workshop, hvor vi skal have identificeret og prioriteret de opgaver, vi endnu ikke er i mål med og få fordelt ansvaret for dem, så vi kan videreudvikle vores VIF, slutter Jens Schelde Rasmussen.

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *