Kolding Netavis

Vamdrup får nyt åsted

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Det nye åsted i Vamdrup placeres mellem Herredsvej og Arena Syd. PR-foto.

Et nyt åsted er på vej i Vamdrup.

Kolding Kommune vil snart gå i gang med anlæggelse af et nyt åsted ved Vamdrup Å.

Åstedet bliver en del af den nye helhedsplan for Arena Syd. Planen har blandt andet til formål at binde Vamdrup midtby og Arena Syd tættere sammen.

Vamdrup har i forvejen et åsted ved Kongeåen, tæt på Vamdrup Skole Øst.

Socialdemokratisk mærkesag

Det har gennem mange år været en socialdemokratisk mærkesag, at få afsat penge til å-steder i både Kolding, Vamdrup og Lunderskov. I år er der afsat en million kroner – og det forventes, at der udover Vamdrup, kan etableres et åsted ved Drabæks Møllesø i Lunderskov.

– For Socialdemokratiet har det været vigtigt at investere i å-steder, som er med til at øge de rekreative værdier til gavn for os alle. Siden 2010 er der etableret 15 å-steder langs Kolding Å – og for et par år siden fik Vamdrup sit første å-sted ved Kongeåen og nu følger så det næste ved Vamdrup Å, siger den socialdemokratiske gruppeformand Poul Erik Jensen.

Han understreger, at Socialdemokratiet fortsat vil prioritere investeringer i rekreative områder højt. Og dertil kommer selvfølgelig en fortsat udbygning af vores stinet, herunder også cykelstier. Der er flere meget trafikfarlige strækninger, hvor der er et stort behov . Det gælder blandt andet ved Skamling og fra Hjarup til Kolding.

AastedArenaSyd1

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *