Kolding Netavis

Vamdrup-dreng stormer fortsat frem

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her ses området, hvor Søholmparken skal rumme op mod 400 boliger, en dagligvarebutik og et grønt område. Foto: Elo Christoffersen.

Pierre Legarth stormer frem med Pierre Ejendomme.

Pierre Legarth, der er opvokset i Vamdrup, stormer fortsat frem på boligmarkedet i Kolding med sit firma Pierre Ejendomme. Nu vil han bygge yderligere 400 nye boliger lige syd for Vonsild ved Rute 170 – ud over de mange projekter han allerede har realiseret – eller er i fuld gang med, skriver netavisen Sebro Press.

Det nye boligområde ligger ved rundkørslen i Vonsild og kommer til at hedde Søholmparken. Det udmærker sig ved let og hurtig adgang til direkte til Rute 170, Kolding – Christiansfeld og til motorvej E45 ved den nye fra- og tilkørsel på Ødisvej ved Hoppeshuse.

Men selv om Pierre Legarth faktisk står og tripper for at komme i gang med projektet, så må han pænt vente på, at Kolding Kommune får lavet en lokalplan for området, og at den bliver godkendt i byrådet. Det betyder, at han nok tidligst kan komme i gang med at bygge til foråret.

Fungerende formand for plan-, bolig- og miljøudvalget, Poul Erik Jensen (S), Vamdrup, erkender over for Sebro Press, at med det nye boligområde kan presset på Vonsildvej gennem Vonsild by frem mod krydset ved Tankedalsvej stige yderligere omend den nye motorvejsafkørsel på Ødisvej har afhjulpet en del.

Poul Erik Jensen ser dog frem til, at den planlagte sydlige ringvej kan løse trafikproblemerne i Vonsild på sigt. Og den sydlige ringvej, som er på tegnebrættet, skal gå fra Ødisvejs udmunding i Rute 170, Kolding-Christiansfeld, mod øst til rundkørslen på Skamlingvej.

Plan-, Bolig- og Miljøudvalget har netop givet grønt lys til at igangsætte arbejdet med at udvikle en lokalplan for den nye bydel, der skal ligge på et 40 hektar stort areal syd for Vyffs Vej, Langholm og den nye udstykning på Blåbærvej og skal indeholde et nyt boligområde med plads til op mod 400 boliger, en dagligvarebutik og grønt areal.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *