Kolding Netavis

Knallertkører styrter: Ung mand kvæstet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Den yngre mand kom slemt til skade.

En ung knallertkører styrtede mandag aften ved 21.30-tiden på sin knallert. Uheldet skete i Vamdrup, nærmere betegnet på stien langs Vamdrup Å mellem Vestergade og Vamdrupgårdsvej.

Ved uheldet væltede den unge mand, og ved faldet slog han hovedet i asfaltbelægningen. Han bar styrthjelm ved uheldet, men hjelmen røg af ved faldet, skriver Sebro Press.

Tililende fik via 112 hurtigt tilkaldt hjælp. Og frem kom der både nødbehandlere fra brandstationen i Vamdrup, en ambulance, lægebil fra Kolding og politiet.

Hjælpen vanskeliggjort

Der blev straks iværksat præhospitals behandling del på uheldsstedet på stien, og efterfølgende i ambulancen, før den unge mand under udrykning med politieskorte blev bragt til akutsygehuset i Kolding.

Det var i øvrigt ret vanskeligt for hjælpen at nå frem til uheldsstedet, da kørsel med bil på stien ikke var muligt. Nødbehandlerne, ambulancefolkene og lægen måtte derfor begive sig til fods fra Vestergade frem til uheldsstedet.

Den uge mand har midlertidig bopæl i Vamdrup. Det er ikke endnu ikke oplyst, hvordan hans tilstand er efter den hårde medfart, skriver Sebro Press.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *