Kolding Netavis

TV-seriesnak om underlig humor

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Vær med, når der snakkes om sjove TV-serier på Kolding Bibliotek.

Der er igen Seriesnak på Kolding Bibliotek, som denne gang blandt andet kommer til at handle om serierne Arrested Development og Community. Biblioteket får besøg af en selvudnævnt ekspert i ligegyldige emner, der gøre de fremmødte kloge på, hvorfor vi enten griner eller gaber over de mærkelige komedieserier.

Til seriesnak er der både oplæg og fælles diskussion, skriver Kolding Bibliotek i en pressemeddelelse.

Filosof Sebastian Plauborg Larsen introducerer og lægger op til diskussion, hvorefter alle er velkomne til at dele deres yndlings-serieøjeblikke, hade-serier og alt derimellem.

Seriesnak

Udbuddet af fænomenale tv-serier er efterhånden overvældende. Til Seriesnak ser deltagerne nærmere på et udvalg af serier under forskellige temaer, og deler deres holdninger om de serier, de har gang i, lige har set eller har set utallige gange.

– Mange mennesker bruger meget tid på at se de gode serier, men man får noget mere og ganske særligt ud af at dele oplevelsen med andre. Når man sætter ord på sin egen oplevelse, bliver man samtidig klogere på, hvorfor man egentlig griner, gaber eller græder over den, siger kulturformidler Christian Hundebøl Høj, der er en af initiativtagerne til Seriesnak.

Arrangementet foregår den 21 november i Bryggeriet på Kolding Bibliotek fra klokken 19-20.30. Det koster 20 kroner at deltage, og så er der sodavand og snacks til alle deltagere. Billetter købes på Kolding Biblioteks hjemmeside.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel