Kolding Netavis

Til nytår: Hent gratis sikkerhedsbriller til dine børn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Bilka uddeler i år 85.000 sikkerhedsbriller, så både børn og forældre trygt kan vende blikket mod den farvestrålende nattehimmel, når klokken slår midnat. Pressefoto.

Missionen er, at alle kommer sikkert ind i det nye år.

2022 lakker mod enden, og for mange danskere hører farvestrålende raketter og storslåede batterier sig til årets sidste dag. Men når rådhusuret når til midnat, og danskerne trækker i overtøjet for at gå ud og tage del i festlighederne, er det vigtigt at passe på. Særligt på de små størrelser i familien.

Hvert år får landets skadestuer besøg af tilskadekomne danskere, der har været det forkerte sted på det forkerte tidspunkt, når fyrværkeriet er blevet antændt nytårsaften. Ved årsskiftet 2021 kom hele 47 børn under 15 år til skade med fyrværkeri. Det viser tal fra Ulykkes Analyse Gruppen på Odense Universitetshospital.

Det er 47 for mange. Og igen i år vil Bilka gøre, hvad de kan for at nedbringe tallet af tilskadekomne. Derfor uddeler de i år 85.000 sikkerhedsbriller, så både børn og forældre trygt kan vende blikket mod den farvestrålende nattehimmel, når klokken slår midnat, og komme sikkert ind i det nye år.

-For mange danskere udgør fyrværkeri et festligt og flot indslag på nytårsaften. Men hvert år kommer børn desværre også til skade med fyrværkeri. Og ofte kunne skaderne være undgået, hvis børnene havde haft sikkerhedsbriller på. Hos Bilka vil vi det problem til livs. Derfor uddeler vi igen år sikkerhedsbriller til børn i alle vores varehuse. Vores mission er at passe på børnene og minde alle om, hvor vigtige sikkerhedsbriller er, fortæller Mark H. Nielsen, direktør i Bilka, i en pressemeddelelse.

Børne-sikkerhedsbrillerne deles gratis ud til kunder, der køber fyrværkeri i Bilka fra den 15. december.

Bilka har i mange år haft stort fokus på børn og unges sundhed og trivsel, og til nytår er det syvende gang, at der bliver delt Billie-sikkerhedsbriller ud til børn i deres 19 varehuse – herunder Bilka Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel