Kolding Netavis

Thomas Borgen sælger til DR’s nyeste løve

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Thomas Borgens millionvilla er blevet solgt. Foto: Ivan Eltoft Nielsen.

Tre måneder. Så længe fik Thomas Borgens millionvilla i Charlottenlund lov til at ligge på boligmarkedet, før den blev solgt.

Det betyder, at den tidligere administrerende direktør i Danske Bank nu kan vinke farvel til det mondæne liebhaverkvarter nord for hovedstaden med en handlen i rygsækken, der gik godt en måned hurtigere end gennemsnittet i det eksklusive område, skriver boligsitet Boliga.dk.

De nye ejere, der står klar til at overtage og flytte ind i de ni værelser i Borgens gamle hus, er – ifølge Boligas oplysninger – ingen ringere end det nyeste medlem af panelet i “Løvens Hule”: Christian Arnstedt.

Forretningsmanden har købt villaen sammen med sin hustru, Charlotte Reventlow. Parret kan se frem til et hjem, der ifølge salgsmaterialet fra liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, har flere stuer med franske døre og stuk, et åbent køkken og en stor terrasse.

Salgspris over gennemsnit

Det næsten 250 kvadratmeter hus kom oprindeligt på markedet med et prisskilt, der stod 18 millioner kroner på.

Det blev dog nedjusteret med halvanden million kroner undervejs, indtil det til sidst blev købt af Arnstedt og Reventlow for 16 millioner danske kroner.

Det svarer til godt 64.260 kroner for hver af de mange kvadratmeter i villaen, hvilket ligger over gennemsnittet i boligområdet.

Køberne smed nemlig i snit knap 58.200 kroner pr. kvadratmeter for et hus i Charlottenlund sidste år. Mens salgstiden i gennemsnit lød på 118 dage. Det viser tal fra Boliga.dk.

Christian Arnstedt er medstifter af millionvirksomheden Blazar Capital – og i 2018 stod han på det amerikanske erhvervsmagasin Forbes’ liste over unge erhvervsledere under 30 i Europa, som har udmærket sig.

Han er den femte løve i investor-panelet i “Løvens Hule”, som ruller over skærmen hver torsdag på DR1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *