Kolding Netavis

Testet for mus i to døgn: KongeåBadet genåbner før tid

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
KongeåBadet i vamdrup genåbner i dag efter der er testet for mus i to døgn. Foto: KongeåBadet.

KongeåBadet genåbner en dag før end planlagt.

KongeåBadet i Vamdrup åbner igen i dag, torsdag, med gratis entre.

– Vi har nu testet for mus i to døgn og er helt sikre på, at vi har fået bugt med problemet, siger direktør for Slotssøadet, Otto Skak, i en pressemeddelelse.

KongeåBadet åbner således igen i dag på normalvis klokken 11. Idet Vamdrupborgerne nu har skullet undvære de varme bassiner i et par døgn, bliver det gratis at besøge KongeåBadet i dag. Vi havde først forventet en genåbning i morgen fredag, men da vi er glade for, at alt er endt lykkeligt, har vi valgt at give borgerne en lille ”sommer-gave” inden hedebølgen slår igennem, siger Otto Skak.

I de forgangne par dage er alle gennemføringer mellem etagerne blevet efterset og skummet, samt bassinvandet har fået en chock-klorering, hvilket betyder at man nu er sikker på, at vandet har den helt rigtige kvalitet, selvom en mus skulle have tisset i vandet.
KongeåBadet får ros af Kolding Kommune, som har tilsynet med badet, omkring håndteringen af situationen, samt beslutningen om at lukke øjeblikkeligt efter konstateringen af skadedyr i svømmehallen tirsdag – håndteringen er gengældt. Vigtigt man i sådanne situationer har en god sparring med myndighederne.

KongeåBadet håber, at mange vil benytte sig af gratis entre i dag torsdag – men oplyser, at Corona restriktionerne omkring antal i lokaler og bassiner naturligvis stadig vil blive overholdt til punkt og prikke. Der kan således i dag, måske være en smule ventetid foran badet, idet omklædningen kan tage lidt tid.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *