Kolding Netavis

Test: Står du og mangler et minikøleskab?

Betalt indhold
Af Betalt indhold
Foto: Humphrey Muleba/Unsplash.

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Du står måske og skal bruge et mini køleskab til din garage, dit teenageværelse, dit køkken eller til et helt tredje formål. Men hvilket burde man købe, og hvad skal man lægge vægt på, når du leder efter præcis dit næste kølemøbel.

Vi anbefaler at du ser på en mini køleskab test fra Produkt Eksperten.

Mini køleskab test

Der er mange parametre, som er vigtige at skrive bag øret i jagten på det rette mini køleskab, og en god test online kan være altafgørende for din beslutning. Vi vil herunder komme med nogle områder, du skal være opmærksom på i din søgen.

Kølekapacitet: Netop da produktet har fokus på småt, men godt, må man fortsat holde øje med selve kølekapaciteten. Selvom det skal være et mini køleskab, må det gerne fortsat have plads til det nødvendige. Ofte varierer kølekapaciteten meget og det ses også i test af mini køleskab fra forskellige udbydere. Det er alt fra et Bosch køleskab med 346 liter til et Scandomestic med sine 115 liter.

Energiklasse: Ud over plads og kapacitet må dit næste mini køleskab godt have en god energiklasse – ikke blot for din pengepungs skyld, men også miljøet. Ofte viser test at mini køleskab har forholdsvis lavt energiforbrug, derfor gør energiklassen ikke en skelsættende forskel, men det er alligevel vigtigt at have med i sin overvejelse ved køb. Du kan få i alt fra energiklasse AAA til F.

Størrelse: Når du skal se på test for dit næste mini køleskab, skal du selvfølgelig vurdere den plads du har til køleskabet, og derfor også hvilken størrelse dit skab skal have. Ofte når man køber et mini køleskab, er det grundet manglende plads eller udnyttelse af plads, og derfor er det essentielt at køleskabet er småt, nemt og tilgængeligt. Af små mini køleskab og deres test finder du både et Scandomestic mini køleskab på 84 cm i højden samt et Bosch med samme begrænsede højde på 85 cm.

Lydniveauet: Ønsker du et lille mini køleskab som i test viser sig at være utroligt larmende og støjende? Det kan de fleste nok svare nej til. Men holder du øje med lydniveauet i din udvælgelse, det burde du. De fleste køleskabe generelt har et niveau på alt fra 36 dB til 45 dB. Du burde derfor tjekke dine test igennem for at være forberedt på lydniveauet før køb.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel