Kolding Netavis

Svend, Knud og Valdemar

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Svend, Knud og Valdemar – synger på sidste vers.

Tirsdag den 2. april gæster opera- og teatertruppen, Figaros, og Den Ny Opera Kolding Teaterforening. Det bliver med stykket ”Svend, Knud og Valdemar” eller ”Kongemordet i Roskilde” eller ”Slaget på Grathe Hede”, et historisk, romantisk udstyrsstykke i fem changementer med indlagte sange.

Publikum følger her en teatertrups forsøg på at opføre et stykke om slaget på Grathe Hede, hvor alt går galt, blandt andet fordi intrigerne mellem skuespillerne ikke kan skjules. Peter Fristrups teaterstykke har holdt sig på repertoiret siden premieren i 1887 og har igennem alle årene fornøjet publikum over hele landet.

Nu kaster opera- og teatertruppen Figaros og Den Ny Opera sig over denne perle og giver den en moderne makeover. Der tilføjes ekstra sangnumre fra både opera, operette og musical, og når Figaros tilsætter sin særegne komik til den i forvejen humørfyldte forestilling, er der garanti for en morsom aften i teatret.

I rollerne som medlemmer af den uheldige teatertrup ser vi Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm og Kristian Jensen. Som bonus (ved hjælp af moderne computer og filmteknik) svæver sangeren og revyskuespilleren, Rasmus Krogsgaard, over vandene i rollen som Knud Lavards ånd. Kapelmester er Allan Dahl Hansen.

Forestillingen vises på Comwell Kolding Teater klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel