Kolding Netavis

Svar til Villy og Co.: Man skal høre meget

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Læserbrev af Tobias Jørgensen (V), byrådsmedlem, Fovsletvej 21, 6580 Vamdrup.

“Rønnebærrene er sure”, ja det er de, men den del er jeg nu kommet over.

Villy og Co. Prøver i et læserbrev, at fjerne fokus fra det vigtige i den artikel JV i sidste uge havde i avisen.

Første berigtigelse, Venstre er ikke gået i frontalt angreb, det er mig der er det; Og det udtalte står jeg ved, jeg håber i øvrigt at folk bruger tid på at læse den yderst velskrevne artikel.

Anden berigtigelse, jeg (Venstre) forsøger ikke at køre valgkamp på det nye flertals politik, tværtimod forsøger jeg at italesætte manglen på politisk ledelse fra i særdeleshed borgmesteren.

Det kan ikke længere tælles på 1 hånd over hvor mange der fra det nye flertal, rent faktisk er enige med mig i, at borgmesteren ikke er fremtrædende nok, og mangler at vise initiativ i forhold til det at ville Kolding Kommune det bedste.

Jeg kender borgmesteren som en dygtig politiker, han var formand i teknikudvalget, hvor jeg var menigt medlem fra 2014-2017. Her klarede han opgaven forbilledligt, vi blev inddraget, og han stod blandt andet i spidsen for udarbejdelsen af vores mobilitetsplan. Alt i alt dygtig, og han fortjente ikke at ryge ud af byrådet ved valget i 2017, men det gjorde han!

Da det på valgnatten 2021 viste sig, at der var skabt et nyt flertal, så var jeg selvfølgelig skuffet. Men ærligt, så troede jeg jo at jeg kendte den nye borgmesters måde at være politiker på, og tænkte “hvor galt kan det gå?”

Jeg er blevet klogere, det er vi mange der er, nogen kan helt naturligt ikke ytre sig, andre tør ikke, men jeg (ikke Venstre) mener oprigtigt, at den manglende ledelse, og mere eller mindre bevidste Radikale manipulation af alt politik i Kolding, er skadelig for vores kommune.

Hvis vi ikke igen giver kommunaldirektøren anførerbindet i direktionen, lader vores udvalg udfører deres arbejde, og sætter borgmesteren forrest når der skal sættes retning, så vil det hele gå endnu mere i stå end det er gjort de sidste 5 måneder.

Er der 1 ting jeg altid ønsker, så er det at Kolding præsterer, og det ønsker jeg uagtet hvem der bærer borgmesterkæden. Jeg er valgt for at gøre det bedste for min kommune, (ligesom mine andre 24 byrådskolleger også er), det har jeg gjort med egen overbevisning som styringsredskab i mere end 8 år, og det agter jeg at fortsætte med.

For det handler om Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *