Kolding Netavis

Sundhedsekspert på morgen-tv skal medvirke i “Vild med dans”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Michelle Kristensen skal være med i "Vild med dans". Foto: Joachim Wichmann for Politikens Forlag.

Hun er blandt andet kendt som sundhedseksperten i Go’ morgen Danmark på TV2.

37-årige Michelle Kristensen skal også være med som nydanser i “Vild med dans”. Det afslører TV2.

Hun er kendt som sundhedsekspert i Go’ Morgen Danmark på TV2. Hun er desuden forfatter og iværksætter.

-Jeg føler mig meget heldig over, at jeg skal være med i Vild med dans. Da jeg blev spurgt før sommerferien, kunne jeg ikke deltage, da jeg var gravid og måtte melde fra. Men da fostret gik til grunde fire uger efter kunne jeg pludselig godt, og så ville skæbnen, at der kom en mulighed, fortæller Michelle Kristensen i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Så lige pt er jeg mest forvirret – på den gode måde – over, at jeg nu alligevel skal være med, og går rundt med et stort smil på læben, selvom jeg kan se frem til et ret presset efterår, da jeg ikke lige havde lavet plads i kalenderen til Vild med dans. Men det bliver skidesjovt, selvom det også bliver rigtig hårdt at få al dansetræning til at gå op med arbejdet, men jeg er heldigvis rigtig god til at knokle derudaf og planlægge. Og når jeg først siger ja til noget, så går jeg all in og helt ærlig så trænger jeg til at have det sjovt, så det bliver det allervigtigste for mig i Vild med dans.

Offentliggjorte nydansere

Mascha Vang, 42 år, bosiddende i Kolding, iværksætter, influencer og tv-kendis
Micki Cheng, 32 år, bagekendis
Pernille Blume, 27 år, elitesvømmer
Jacob Haugaard, 69 år, entertainer, sanger og skuespiller
Jimilian Ismaili, 27 år, sanger
Abdi Ulad, 30 år, marathonløber
Lise Rønne, 42 år, tv-vært
Jannie Faurschou, 71 år, skuespillerinde

Den 18. sæson af “Vild med dans” har premiere den 10. september klokken 20 på TV2.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel