Kolding Netavis

Storladen bigbandlyd og smukke harmonier på Godset

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Jazz6000 præsenterer storladen bigbandlyd, amerikansk sangskrivertradition samt svævende og smukke harmonier når Aarhus Jazz Orchestra og I Think You’re Awesome opfører deres fælles værk ”Kiss Your Darlings Suite”.

Aarhus Jazz Orchestra og indiejazz-bandet I Think You’re Awesome fejrer udgivelsen af deres fælles værk ”Kiss Your Darlings Suite” med en landsdækkende turné, og musikstykket kan høres i sin fulde længde ved en koncert på Godset i Kolding.

Værket opføres af de 20 særdeles velspillende musikere fra begge orkestre og med gæsteoptræden af den prisvindende jazzsangerinde Karmen Rõivassepp Publikum vil opleve en kombination af sfærisk og storladen bigband-lyd, amerikansk sangskriver-tradition, elektronisk knas og meget andet leveret af nogle af landets bedste jazzmusikere. Musikken bevæger sig ubesværet rundt i drømmende, svævende, smukke og stemningsfulde harmonier hvor samspillet er helt centralt.

I Think You’re Awesome og Aarhus Jazz Orchestra, der begge har base i Aarhus, mødtes første gang på SPOT Festival 2019, hvor de uropførte ”Kiss Your Darlings Suite” og det skortede ikke på anmelderroser.

Det er jazz, som er både dragende og vedkommende og så er det alt sammen under ledelse af komponist og dirigent Signe Bisgaard og frontmand fra I Think You’re Awesome, Jens Mikkel Madsen. Der er lagt op til en unik koncertoplevelse, når de to mastodonter mødes og fortolker I Think You’re Awesome’s musikalske univers.

Koncerten finder sted på på Godset i Kolding torsdag den 8. oktober. Koncerten starter klokken 20 og dørene åbnes klokken 19.30. Der sælges kun billetter i forsalg.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel