Kolding Netavis

Spilopmager-jazz for børn

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg spiller børnejazz for små spilopmagere på Godset. Foto: Pernille Kaalund.

Jazz6000 præsenterer morsom og musikalsk børnejazz for de allermindste og deres voksne på Godset med to multitalenter inden for musikformidling for børn.

Børn er det sværeste publikum, der findes, siger mange musikere. De bliver ikke siddende og lytter pænt, hvis de ikke synes, at det de hører, er godt. Det er mantraet for de to multikunstnere Carl Quist-Møller og Thomas Sandberg, der spiller børnejazz for små spilopmagere på Godset.

Carl Quist-Møller er musiker, skuespiller og forfatter. Han har bl.a. tegnet Jungledyret Hugo, lavet børne-tv for DR og skrevet et hav af børnebøger. Multitalentet Thomas Sandberg er en af Danmarks førende musikalske performere og formidlere. Han har modtaget en lang række priser og anmelderroser både som musiker og komponist i alle genrer.

På Godset spiller, tegner og fortæller de to musikere historien om det mærkelige Rytmevæsen. Hos Rytmevæsenet er der normalt styr på tingene og rytmerne. Men når de frække rytmevæsener, der bor der, får frit slag, kan ingen længere styre noget som helst. De små spilopmagere får hele huset til at ryste og swinge, så alle får lyst til at danse og larme. Bevæbnet med tegneblyanter og papir, trommestikker og masser af computerteknik og slapstick forsøger de to musikere ellers ihærdigt at få rytmevæsenerne – og børnene – til at sidde stille og høre efter. Det er fantastisk morsom og musikalsk børnejazz – også for dem, der ikke gider sidde stille.

Koncerten finder sted søndag den 20. oktober klokken 13 på Godset i Kolding. Billetter kan købes på www.Jazz6000.dk.

Koncerten er en del af børnejazzfestivalen Jazz for Kids arrangeret af Jazz i Trekanten.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *