Kolding Netavis

Sommersjov med 153 events

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Museum Kolding.

Museum Kolding kommer til at summe af liv og latter i sommerferien. På museets tre besøgssteder bliver det i alt til 153 sommerglade events. Aktiviteterne er for børn – både lokale og gæster i området.

Lav dit helt eget insekthotel, tag på mission for modstandsbevægelsen, og lav et smykke. Man kan lege med mormor, få iskolde fingre når man hugger en isskulptur og sparke til måls på plænen mens morfar drikker kaffe.

Aktiviteterne er til børn og familier. De enkelt aktiviteter læner sig op ad den fortælling publikum får i udstillingen på Staldgården, i Besøgscentret og i landskabet på Skamlingsbanken og i hele atmosfæren i Christiansfeld.

Sommersjov starter lørdag 24. juni kl. 11 – og fra dette tidspunkt, er der en aktivitet hver dag i skolernes sommerferie klokken 11 i Staldgården i Kolding, ved Besøgscentret på Skamlingsbanken og i Søstrehuset i Christiansfeld.

Sommersjov starter snart

Programmet for alle de 153 sommeraktiviteter kan man finde på Museum Koldings hjemmesiden, eller man kan hente en flyer i et af besøgsstederne.

-Sidste år havde vi meget stor succes med vores sommeraktiviteter på vores tre besøgssteder. Så vi gør det endnu bedre i år – og med lidt flere events. Vores tre besøgssteder egner sig rigtig godt til at lave helt forskellige former for aktiviteter til børn, siger museumsdirektør Rune Lundberg i en pressemeddelelse.

Skamlingsbanken

Sommersjov for børn sætter gang i den gamle banke, med en masse sjove og lærerige aktiviteter for børn hver dag. Skamlingsbanken er et alletiders sted til muntre aktiviteter for ferieramte børn og deres familier.

Museum Kolding bruger kulturen til at skabe liv på Skamlingsbanken. Og mange af aktiviteterne udfolder sig naturligvis under åben himmel.

Staldgården

Sommersjov for børn gør Museum Koldings udstilling om besættelsen interessant og spændende – også set gennem børneøjne. Udstillingen egner sig til at gå på opdagelse med en detektivkuffert, en notesblok og et forstørrelsesglas; på jagt efter hemmelige tegn, som modstandsfolk har sat rundt omkring.

Christiansfeld

Christiansfeld er kendt for ”Christiansfelder stjernen”. Og netop den stjerne skal man gå på jagt efter. I alt er 8 stjerner placeret forskellige steder i Søstrehuset – kan du finde dem?

Læs om alle aktiviteterne og se dagsprogrammet her….

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel