Kolding Netavis

Skolebørn fra Kolding giver koncert på Godset

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Der venter skoleeleverne en kæmpe oplevelse, når de går på scenen med bigbandet Odense Jazz Orchestra på Godset i Kolding torsdag den 12. oktober.

Hos en del skoleelever fra Kolding står musik øverst på skoleskemaet torsdag den 12. oktober.

En række folkeskoler i Kolding har nemlig med tilskud fra Kolding Kommune fået mulighed for at tilmelde skoleklasser til et stort musikalsk eksperiment på Godset.

Denne dag vil skolebørnene synge kor til bigbandet Odense Jazz Orchestra. De vil opføre numre skrevet af Anders Møller med tekster af Mette Møller.

Musikalsk kommer børnene til at prøve kræfter med både jazz, rock og rul samt bossanova og meget mere. Teksterne handler om de ting, der rimer på børneliv anno 2023. Under koncerten bliver publikum klogere på, hvad børn og unge går og tænker på.

Skolebørnene vil forud for aftenens koncerter lære en masse om musik og øve sammen med bigbandet.

For at give flest mulige børn, deres familier og andre interesserede muligheden for at få denne musikalske oplevelse, vil bigbandet gå på scenen på Godset to gange på én aften.

Første koncert er klokken 16 med børn fra Sdr. Vang Skole, Harte Skole og Vester Nebel Skole. Den anden koncert klokken 18 er med børn fra Lyshøjskolen og Brændkjærskolen.

Koncerterne arrangeres af Jazz6000 i samarbejde med Jazz I Trekanten. Billetter kan købes her.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel