Kolding Netavis

Skønhedsklinik i Vamdrup nomineret til “Årets Klinik”

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Kosmetolog Pernille Hansen (i midten) driver Klinik P i Østergade i Vamdrup. Hun ses her sammen med sine kollegaer i klinikken - kosmetolog Pernille Elbæk (til venstre) og negletekniker Jennifer Jacobs (til højre). Foto: PR/Facebook.

Klinikken i Vamdrup er nomineret ved Danish Beauty Award.

Klinik P i Østergade i Vamdrup er blevet nomineret til prisen “Årets salon/klinik/butik” ved årets Danish Beauty Award, der løber af stablen den 28. april.

I nomineringen står der:

-Klinik P er den ærlige og personlige klinik, og som intet du tidligere har set. Klinikken ligger i en ombygget staldbygning, hvor synlige bjælker og velvinge lofter i bevaret for ekstraordinær hygge og et helt unikt wow faktor. Med det samme du træder indenfor, mærker du roen og den ”hjemlige” følelse. Bag klinikken står Pernille Hansen, som med sin jyske tilgang, har formået at vinde hjerter i hjembyen Vamdrup med sit ærlige og realistiske tag på hudplejen. Ærlighed og resultatorienteret hudpleje står øverst på listen, og er uden tvivl nøglen til kundernes loyalitet.

Hos Pernille Hansen er glæden da også stort, at hendes salon er nomineret:

-Der er vist omkring 2600 skønhedsklinikker i Danmark, og alle kan i princippet blive indstillet. Så det er kæmpe stort, at vi er nomineret til at blive “Årets klinik”. Sådan må det være at få en Michelin-stjerne, fortæller hun til Ugeavisen Vamdrup.

Pernille Hansen har været i skønhedsbranchen siden 2011. Hun startede med, at uddanne sig som kosmetolog og sidenhen har hun taget uddannelsen som negletekniker, vippetekniker og frisør stylist. Siden har hun været på et utal af kurser.

Om det bliver Klinik P, der løber med prisen som “Årets klinik” afgøres den 28. april i Tivoli Congress Center i København. I denne kategori er der foruden Klinik P i Vamdrup, fire andre nominerede. Det er “Dare to Care”, “Hårklinikken”, “Whole Body Cryo therapy” og “Nathalie Hviid Beauty Concept”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel