Kolding Netavis

Samlingssted holder åbent hus

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Floraklubben Kolding afholder åbent hus. Foto: Elo Christoffersen.

Floraklubben Kolding arrangerer åbent hus.

Floraklubben Kolding inviterer til åbent hus onsdag den 4. september.

Floraklubben Kolding blev stiftet den 15. marts 1966 og har haft til huse på adressen Ny Vestergade 8 siden 1989. Floraklubben, som er Koldings samlingssted for seniorer, pensionister og efterlønsmodtagere. Floraklubben drives udelukkende ved frivilligt arbejde.

Formand for Floraklubben i Kolding, Annie Terp Thomsen, byder velkommen og orienterer om Floraklubbens mange tilbud.

Floraklubbens nye årsprogram for perioden september 2019 til maj 2020 vil også blive præsenteret. Der er mange gode traditioner som man holder fast i programmet, men der er også plads til nye tiltag.

Floraklubbens dagcenter har åbent hver dag – dog holder man lukket om lørdagen. Om mandagen kan må få motion enten med stolegymnastik eller stoleyoga. Der er et fast emne i hver måned som er Kend din by. Hver søndag og torsdag mødes strikkeholdet for at hygge. Strikkeholdets indtægter går til at hjælpe børnene på Julemærkehjemmet i Kollund.

Floraklubbens åbent hus er både for medlemmer og nye medlemmer. Det finder sted i lokalerne i Ny Vestergade 8 i Kolding fra klokken 13-16. Der er gratis kaffe og kage til arrangementet. Alle er velkommen. 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *