Kolding Netavis

Reparation af banespor spærrer vej

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Her er folk fra Maskin & Rail i gang med skinnearbejdet i vejbanen på Indstrivej. Foto: Svend Erik Matthias-Brodersen/Sebro Press.

Reparation af banespor spærrer vej

Fra den 23. maj, og frem til mandag den 28. maj klokken 18 er den stærkt trafikerede Industrivej i Vamdrup spærret.

Spærringen skyldes, at det kommunalt ejede jernbanespor, som forbinder Vamdrup station med Industriområdet nord, skal repareres. Og det handler om udbedring af en akut opstået skade på skinnerne.

Det skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse, som er udsendt.

Det pågældende banespor bruges blandt andet til levering af jernbanevogne med biler til Dansk Logik A/S, og befares dermed dagligt af et eller to lange tog med banevogne.

Reparationen betyder, at Industrivej, som er adgangsvej til byens mange virksomheder, er total spærret på en kort strækning lige syd for Kærmindevej, og lige der, hvor jernbanesporet krydser vejen.

– Vi opsætter naturligvis skilte med omkørsel for de biler, der skal ind og ud af industriområdet. Den nordlige del af Industrivej – til og med Kærmindevej – bliver ikke berørt af arbejdet. For adresserne længere sydpå henvises til den sydlige indkørsel til Industrivej, fx via Bavnevej, oplyser ingeniør Brian Simmelsgaard fra Kolding Kommune.

Reparationsarbejdet skyldes, at der for kort tid siden blev konstateret problemer med en af skinnerne ved overskæringen på Industrivej.

Fejlen blev hurtigt midlertidigt udbedret, men kun indtil den endelige reparation af banesporet, som sker nu, og kommer til at omfatte udskiftning af skinner, opbygning af spor, afvanding og asfaltering, fortæller Brian Simmelgaard til Sebro Press.

Reparationsarbejdet af skinnerne foretages af Vamdrup virkomheden Maksin & Rail, mens det vejmæssige, som følger med søger Arkil A/S for på vegne af Kolding Kommune.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *