Kolding Netavis

Renovering i Vamdrup godkendt af byrådet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
42 lejligheder på Grønvang i Vamdrup skal renoveres. Foto: Elo Christoffersen.

42 boliger skal renoveres. Tirsdag aften gav byrådet i Kolding Kommune grønt lys til projektet.

42 boliger på Grønvang 13-18 i Vamdrup kan nu blive renoveret. Byrådet i Kolding Kommune godkendte tirsdag aften, at Vamdrup Boligselskab optager et lån på seks millioner kroner med en 100 procent kommunegaranti.

Boligerne skal have nyt badeværelse.

Renoveringen omfatter opbrydning af gulve og nedbrydning af vægge. Opførelse af nye vægge. Nyt gulv – herunder klinker, fliser og vådrumssikring. Vægge med væv og maling. VVS-installationer og el-installationer. Sanitet, WC, gulvafløb, håndvask, armaturer og bruse-armatur. Nyt gulv i entre. Toilet-/badvogne i renoveringsperioden samt omkostninger til byggeplads, uforudsete udgifter og honorar.

Renoveringen vil også give en huslejestigning til beboerne.

På Grønvang 13-18 er der seks lejligheder på 53 kvadratmeter. Her stiger huslejen med 337 kroner til 3.384 kroner om måneden. Og der er 36 lejligheder på 92 kvadratmeter. Her stiger huslejen med 585 kroner til 5.874 kroner.

Den samlede anlægsudgift for selve renoveringsprojektet udgør 5,7 millioner kroner. Dertil kommer omkostninger og kurstab ved finansieringen, som først kan fastsættes endeligt, når lånet hjemtages.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *