Kolding Netavis

Premier Is ansætter ny økonomichef

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Henrik Lindved er ny økonomichef i Premier Is. Pressefoto.

Henrik Lindved fra Kolding er ny CFO i Premier Is.

Henrik Lindved tiltrådte 1. august som Chief Financial Officer (CFO, økonomichef) hos Danmarks største ismejeri, Premier Is. Her bliver han en del af virksomhedens ledergruppe, hvor han får ansvaret for økonomi, controlling, IT og HR/løn med reference til administrerende direktør Claus Dahlmann Larsen.

-I februar 2020 lancerede vi vores 2023-strategi under overskriften “Det Nye Premier Is”, hvilket har skabt en platform, hvor det er muligt at skalere og skabe vækst ud fra. Vi er nået langt i transformationen af Premier Is, og jeg er sikker på, at vi med Henrik som ny CFO kan flytte os endnu mere, fortæller Claus Dahlmann Larsen, administrerende direktør i Premier Is, i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Med Henrik får vi en CFO med en stærk finansiel baggrund kombineret med en dyb forretningsforståelse, hvilket uden tvivl vil udgøre et stort aktiv for Premier Is. Henrik får en central rolle og har kompetencer, der bliver afgørende i et marked med stor uforudsigelighed. Sammen med den øvrige ledergruppe bliver han således en vigtig brik i udviklingen af planer og initiativer for den næste strategiperiode.

Henrik Lindved er uddannet revisor, og har mere end 10 års erfaring med ledelse af økonomifunktioner. Senest kommer han fra en rolle som Finance Director hos Ecooking & House of Cosmetics.

For Henrik Lindved bliver en del af de nye arbejdsopgaver at geare værdikæden til yderligere vækst, ligesom også digitalisering af arbejdsgange bliver et hovedfokus.

Premier Is’ nye økonomichef ser frem til de nye udfordringer:

-Det er noget helt særligt at blive en del af en traditionsrig virksomhed som Premier Is, der igennem mere end 80 år har positioneret sig som et af danskernes foretrukne is-brands. Jeg glæder mig til at møde alle mine nye kolleger og bidrage til den videre udvikling af virksomheden.

Privat er 38-årige Henrik Lindved gift og bor i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel