Kolding Netavis

PestoEkspressen besøger Vonsild

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Du kan få gratis smagsprøver hos PestoEkspressen, der kommer til Vonsild. Pressefoto.

PestoEkspressen kommer til Vonsild.

Det foregår ved Superbrugsen på Hjarupvej den 14. juni. Du kan smage på den klassiske italienske sauce, pesto. Ifølge en undersøgelse foretaget af Norstat for varemærket Irma, er pesto blevet en favorit hos danskerne, især blandt de unge.

Flere unge foretrækker pesto

Med mere end 4 ud af 10 danskere, der har pesto i køkkenet, og med unge mellem 18-29 år, der foretrækker pesto til aftenens kylling, har pestoen for alvor slået sig fast i de danske køkkener. Irma har bragt den ægte italienske smag til Vonsild med deres serie af pestoer, der nu kan findes på hylderne hos Superbrugsen.

-Pesto er blevet en fast ingrediens i mange danske hjem og kan tilføre ekstra smag til både frokost og aftensmad. Nu kan du komme forbi Superbrugsen og smage Irmas pestoer og deltage i konkurrencen om at vinde en flot gavekurv, fortæller Michael Rahbek fra Irma i en pressemeddelelse.

Så hvis du vil have en smagsoplevelse fra Italien tæt på Vonsild, så kom forbi Superbrugsen på Hjarupvej den 14. juni klokken 15.30 og lad dig forføre af den lækre pesto fra Irma. Der er gratis smagsprøver og mulighed for at vinde en flot gavekurv fra varemærket Irma.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel