Kolding Netavis

På besøg blandt børn, elever, medarbejdere og ledere

Hans Holmer (SF). Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Læserbrev af Hans Holmer (SF), formand for Børn og Uddannelse, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

Jeg besluttede, da jeg blev formand for Børne- og Uddannelsesudvalget, at jeg gerne ville være tættere på borgerne og medarbejderne i Kolding Kommune.

Jeg har derfor de sidste års tid været på besøg blandt børn, elever, medarbejdere og ledere i vores daginstitutioner, skoler og arbejdspladser i forvaltningen.

Nu er jeg ved at være nået hele vejen rundt. Det har taget sin tid at nå rundt til vores 37 daginstitutioner og 25 skoler og arbejdspladser i forvaltningen, men det givet mig et godt indtryk af, hvor fantastiske medarbejdere og ledere vi har til at sikre vores børn gode muligheder for et godt liv.

Jeg vil godt sige en kæmpe tak for den store indsats, I gør hver dag.

Jeg har været glad for at se jeres engagement og gode humør, når jeg sammen med vores børne- og uddannelsesdirektør, blandt andet har besøgt familieområdet, været på besøg i vores daginstitutioner, special, ungdoms- og folkeskoler.

Det har virkelig været en god oplevelse. Fælles for alle steder, jeg har været, er at jeg kan mærke jeres gå-på-mod og ikke mindst en stolthed for det sted, I arbejder.

Men jeg har selvfølgelig også noteret mig udfordringerne, som der forhåbentlig i de kommende år kan rettes op på. Det vil i alt fald være et fokus punkt for SF. 

Tagget med:
Del denne artikel