Kolding Netavis

Optikerkæde i Kolding fylder 50 år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Profil Optik i Kolding fylder 50 år. Pressefoto.

Der er sket meget siden 1972.

I år er det 50 år siden, at grundstenen til Profil Optik blev lagt. På et halvt århundrede er kæden gået fra at være en butiksforening bestående af 18 optikere til en landsdækkende kæde i konstant vækst med hele 113 forretninger. Udgangspunktet for succesen har været stor faglig ekspertise og højt serviceniveau gennem alle årene.

Meget er sket siden 1972, hvor optikerkæden så dagens lys som et indkøbssamarbejde mellem selvstændige brillebutikker. Fællesnævneren for alle 50 år er høj service med fokus på faglig udvikling. En kompetence som genkendes af både tidligere butiksejere og nuværende butikschefer.

50 års udvikling fortsætter i Kolding

Selvom 50 år for mange kan virke som en skræmmende alder, hvor skavanker som nedsat syn ofte begynder at melde sig på banen, lader det ikke til at skræmme fødselaren. Der er nemlig stadig store ambitioner om at fortsætte den faglige udvikling. Og det er netop nøgleordet for Christoffer Strandgaard, regionschef i Profil Optik Kolding.

-Vi er stolte over at være del af en kæde, hvor faglighed er og altid har været i højsædet. I vores butik har vi også altid lagt vægt på at være førende inden for vores felt, så vores kunder får en skræddersyet rådgivning, der passer til deres behov. Om det er et rutinetjek af styrke, valg af briller eller en større sundhedstest, forklarer Christoffer Strandgaard.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel