Kolding Netavis

Oplev Bremer/McCoy i Marielundskoven

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Jazz6000 har lokket jazzduoen Bremer/McCoy med ud i Marielundskoven i Kolding, hvor Danmarks vel nok varmeste navn på både den hjemlige og udenlandske jazzscene giver en magisk koncert ved Skovløberhuset.

Den anmelderroste jazzduo Bremer/McCoy er Danmarks vel nok hottest jazznavn i øjeblikket.

Også i udlandet er Bremer/McCoy et varmt navn, efter de i oktober udgav deres fjerde album “Utopia”, der bliver kaldt for deres kunstneriske kulmination.

Kender man duoens musik fra de forrige albums, ved man, at det seneste album derfor må være intet mindre end toppen af jazzpoppen.

Efter albummets release har duoen givet koncerter i USA og Europa. Under Copenhagen Jazzfestival 2021 har de givet to koncerter i DR Koncerthuset, som blev udsolgt på rekordtid.

Og nu kan man altså opleve kontrabassist Jonatan Bremer og pianist Morten McCoys forunderligt smukke musik på den mest ultimative lokation af dem alle: Midt mellem Marielundskovens majestætiske træer ved Skovløberhuset i Kolding, som danner den perfekte ramme om drømmeduoens forunderligt smukke, melodiske og meditative dub jazz.

Koncerten med Bremer/McCoy er Jazz6000’s anden koncert i Marielundskoven under konceptet ”Jazz i skovens dybe, stille ro”. I maj måned kunne publikum opleve orkesteret Hvalfugl give en udsolgt koncert på den nyetablerede skovterrasse ved Skovløberhuset.

Terrassen viste sig at være en helt perfekt ramme for musikoplevelser af den slags, hvor musik og natur spiller sammen på smukkeste vis.

Publikum er mere end velkommen til at medbringe madkurv og andet godt til ganen på denne sensommeraften, hvor man kan opleve solen gå ned over Marielundskoven sammen med to af Danmarks allerbedste musikere.

Koncerten finder sted fredag den 13. august klokken 19. Billetter kan købes på www.jazz6000.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel