Kolding Netavis

Opera for de allermindste

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Der er opera for de helt små og deres forældre. PR-foto.

Den Jyske Opera kigger forbi Nicolai for børn 13. – 14. november, hvor de fremfører Hjertelyd, der er tiltænkt aldersgruppen 0 – 2½ år.

Der er opera for de helt små og deres forældre, når Den Jyske Opera opfører forestillingen Hjertelyd i Nicolai Scene 13. og 14. november klokken 15. Forestillingen er gratis for børn fra 0 – 2½ år, mens entréen for forældre er 40 kroner, der også udløser en fribillet til Nicolai for børn.

Forestillingen åbner døren ind til operaens sanselige univers og skaber nærvær for små og store. Der lægges op til at forældre og børn skal være med til musik og bevægelse og få en masse sanselig oplevelser af blødt, glat, pelset, lyst og mørkt.

Publikum bliver lokket og draget ind i et landskab af farver og lyde, hvor der er hjerterum til alle. Også til dem, der aldrig har oplevet opera før, oplyser Nicolai i en pressemeddelelse.

Babyernes egne lyde og fysiske aktivitet bliver en del af forestillingen, hvor alle til stede inkluderes i det samme legende og musikalske rum.

– Jeg tror, man kan blive overrasket over, hvor umiddelbart ”Hjertelyd” rammer babymålgruppen. Forestillingen fungerer utrolig godt som en introduktion til opera – også for de voksne, siger kulturformidler Jacob Galtung-Melchior og fortsætter:

– Den Jyske Opera har skabt et univers på babyernes præmisser, hvor de på hele kroppen kan få lov at opleve, hvad opera kan. De får lov at bevæge sig rundt, lave lyde og interagere under forestillingen, og du kan ikke andet end blive rørt, når de professionelle sangere og musikere inviterer indenfor i deres univers.

Det er samtidig en intim oplevelse, med få pladser pr. forestilling, hvor der gøres meget ud af at det skal være trygt og behageligt for babyerne og deres forældre.

Billetter til forestillingen kan købes på www.nicolai.kolding.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *