Kolding Netavis

Onkel Reje åbner Kulturnatten i Nicolai

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Børnefavoritten Onkel Reje åbner Kulturnatten i Nicolai. Pressefoto.

Traditionen tro skydes årets Kulturnat og Trekantområdets festuge i gang hos Nicolai Kultur. Og i år er det Onkel Reje, der er klar til at spille for Koldings børn og deres forældre.

Der bliver helt sikkert fuld drøn på, når børnenes løjerlige antihelt Onkel Reje indtager scenen i Nicolai Gården med syrede rim, røverhistorier og musik den 23. august klokken 16.05.

Børnefavoritten Onkel Reje er modsætningen til alt, hvad vi prøver at lære vores børn af gode manerer. Han har en humor, der går lige ind i de børn, der er med på den værste. For det er nu engang sjovere at lave alt det, man ikke må, skriver Nicolai Kultur i en pressemeddelelse.

Gennem de sidste mange år har Onkel Reje slået sine folder på DR Ramasjang, hvor han med sin rødmossede, piberygende karakter har optrådt i absurde musikvideoer om alt fra personlig hygiejne til mormor til Sørøvershow og serien om Onkel Rejes Heavyband. Hvis han da ikke bestyrer sin brevkasse eller lader sine sure sokker fortælle vittigheder, der er både platte og politisk ukorrekte – og slet ikke til at stå for.

Inden Onkel Reje spiller, holder borgmester Jørn Pedersen åbningstale for Kolding Kultunat.

– Kulturnatten er noget helt specielt, og vi er stolte over, at startskuddet til det hele sker hos os, siger leder af Nicolai, Mette Strømgaard Dalby og fortsætter; – At vi har så stærkt et åbningsact er kun et plus – det er ikke hver dag, vi har en stjerne af Onkel Rejes kaliber til at spille for Koldings børn.

Da der forventes mange børn og voksne i gården til koncerten med Onkel Reje, vil gården være opdelt i zoner. Så børn kommer til at stå forrest, og voksne bagerst. Derudover vil der være et område, hvor man skal stille barnevogne.

Sensommer i Nicolai

Om aftenen byder Nicolai Biograf & Café på Sensommer i Nicolai, hvor Jazzband Kolding spiller. Aftenen rundes af med Grease Sing-a-long, hvor du kan synge med for fuld kraft, når den legendariske film fra 1978 vises i en flot sing-a-long version med sangtekster på lærredet.

Skuespiller og sanger Johanna Fridell er aftenens indpisker, og hun vil sørge for, at publikum kommer i den helt rette sing-a-long stemning og synger med på filmens mange hits som “Summer Nights” og “You’re the one that I want”.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *