Kolding Netavis

Nyt tiltag i Slotssøbadet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nu lancerer Slotssøbadet et alternativ til de populære “stilleaftener”.

Vanen tro sættes Slotssøbadets populære “Stilleaften” i bero ved skift til sommertid. Og i år har SlotssøBadet udarbejdet et nyt koncept med familien i fokus fredag aften, frem til urene stilles tilbage til vintertid.

Nu kan hele familien starte weekenden sammen i svømmehallen fra klokken 20-24 med både action og sansestimulering til Familie Bade Sjov, oplyser Slotssøbadet.

Hvor Stilleaften arrangementet kun er for voksne er Familie Bade Sjov for alle på de lange sommeraftner.

Går “all in”

SlotssøBadet går ”all in” med det nye familietilbud og ønsker at tilbyde familier at samles i svømmehallen til forskellige vandaktiviteter, som eksempelvis saunagus og Aqua Fitness og leg på bl.a. det nye ”Mountain” badedyr og øvrige badedyr i bassinerne. Svømmetræning er også muligt på baner reserveret til det.

Alt i alt er ønsket med Familie Bade Sjov at tilbyde en aften, hvor socialt samvær kan prioriteres og der vil derfor også være mulighed for at købe mad, drikkevarer og fredagsslik i selve svømmehallen.

– Dette er et tiltag, som ikke er set andre steder i de danske svømmehaller og så ønsker vi at give hele familien en mulighed for en social og god fælles oplevelse i stedet for måske altid at tænde for TV’et hjemme i stuerne, fortæller direktør i Slotssøbadet, Otto Skak, i en pressemeddelelse.

For at tilgodese dem af vores gæster, der værdsætter voksen-tid i svømmehallen, vil der nu være voksenaften torsdag aften fra klokken 19-22. Her skal man være 15+ for at komme i svømmehallen og der vil ikke være børneaktiviteter eller badedyr i bassinerne. Så svømningen vil hovedsageligt være i højsædet torsdag aften.

– Så nu giver vi de voksne en mulighed for at koble af torsdag aften fra kl. 19.00 til 22.00 i sommerperioden – vi har altid fokus på at tilgodese alle vores gæster med vores tilbud, slutter Otto Skak.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *