Kolding Netavis

Nyt indendørs livreddertårn

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Livreddertårnet skal inspirere til at lege med og udforske livredning. Pressefoto.

Lær at redde dig selv og andre i vandet i et nyt indendørs livreddertårn i SlotssøBadet i Kolding.

Strandturene er efterhånden slut for i år, og i SlotssøBadet er man klar til at byde alle badelystne indenfor til et nyt indendørs livreddertårn. Livreddertårnet er fyldt med sjovt og spændende udstyr som redningskranse, rescue boards, bjærgedukker, redningsveste og -torpedoer, som skal inspirere til at prøve kræfter med livredderdisciplinen.

Det nye livreddertårn i svømmehallen er en mindre udgave af TrygFondens populære rød-hvide livreddertårn, som vi kender fra flere strande i Nordjylland, men i modsætning til livreddertårnene på strandene er tårnet i svømmehallen ikke forbeholdt professionelle livreddere – tværtimod.

Livreddertårnet skal inspirere til at lege med og udforske livredning, og alle hallens brugere og medlemmer kan prøve livredderdiscipliner som eksempelvis, at kaste en redningskrans, balancere på et rescue board og bjærge en dukke.

I svømmehallen glæder de sig over at kunne tilbyde nye, sjove og lærerige vandaktiviteter.

-Alle vores badegæster kan bruge livredderudstyret til eksempelvis at øve sig i at dykke, padle og bjærge, og vi håber, at det vil give mange sjove timer med at lære at redde sig selv og andre. Vi vil også bruge udstyret på vores delfinunger-hold, hvor børnene lærer at blive fortrolige med vand, og her vil udstyret give muligheder for mange udfordrende øvelser. Vores livreddere er klar til at vise, hvordan man kan bruge udstyret, og vi håber, at det vil være med til at skabe interesse for livredning og opmærksomhed på, at det er vigtigt at kunne begå sig sikkert i vand, siger Edvard Køhrsen, souschef, i SlotssøBadet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel