Kolding Netavis

Ny chef i huset Venture

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Huset Venture Kolding ledes fremover af Karsten Hjort-Enemark. Huset Venture Kolding er en del af den største registrerede socialøkonomiske virksomhed i Danmark.

Huset Venture i Kolding har fået ny chef. Det er den 52-årige Karsten Hjort-Enemark, der i adskillige år har arbejdet som leder i mindre og mellemstore private virksomheder, har været selvstændig og ligeledes har været kommunal chef.

– Med sin ledelsesmæssige baggrund passer Karsten perfekt ind i vores koncept. Huset Venture Kolding er i en spændende udviklingsfase, og Karsten er den helt rigtige til at stå i spidsen for en retning, hvor der både tages hånd om det forretningsmæssige OG vores ansatte med nedsat arbejdsevne på en holdbar og bæredygtig måde, siger administrerende direktør i Huset Venture i Danmark, Inge Bak, i en pressemeddelelse.

Huset Venture er en landsdækkende socialøkonomisk virksomhed med afdelinger i både København, Aarhus, Ringkøbing og Kolding.

Systue

Huset Venture Kolding består blandt andet af en systue der designer og producerer tasker, boligtekstiler og tøj – det hele skabes af genbrugstøj. I Huset Venture Kolding findes også en butik, hvorfra produkterne sælges. Herudover løses pakke- og produktionsopgaver for andre virksomheder, der ved at handle med Huset Venture får løst en opgave professionelt og effektivt, samtidig med at de automatisk tager et socialt ansvar alene ved at handle med Huset Venture. Huset Venture Kolding indeholder også en socialfaglig afdeling, der sælger afklaringsforløb til kommuner.

Karsten Hjort-Enemark har fra sin hidtidige karriere erfaring med både forretningsudvikling og afklaring af borgere i forhold til deres arbejdsevne. Han glæder sig til at arbejde i en virksomhed, der både har fokus på det økonomiske, det sociale og det miljømæssige.

– Jeg ser Huset Venture som en meget spændende socialøkonomisk virksomhed med et stort potentiale. Jeg motiveres af at skabe forretning og samtidig tage et socialt ansvar, og derfor håber jeg at kunne gøre en forskel og udvikle Huset Venture Kolding bedst muligt fremover, siger Karsten Hjort-Enemark.

Huset Venture er Danmarks største registrerede socialøkonomiske virksomhed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel