Kolding Netavis

Nu kan du købe din egen vingård

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Nu kan du købe din egen vingård nordøst for Kolding.

Vingården Lindely på Sdr. Vilstrupvej nordøst for Kolding er sat til salg. Så går du med drømme om, at blive vinbonde, er chancen her. Vingården ligger i det kuperede terræn tæt ved Kolding Fjord og kan minde om Alsace-landskabets langstrakte vinmarker, skrive EDC blandt andet om Lindely.

For 5.995.000 millioner kroner får du seks hektar tilplantet vinplantage med 14.500 vinstokke i 12 sorter. Du kan li gennemsnit ave 25.000 flasker vin om året.

Du kommer til at bo og arbejde lige her, hvor der er mange virksomheder og privatpersoner, som interesserer sig for kvalitetsvin med en tilhørende god historie. Udover selve vinproduktionen er der særdeles gode forhold til at lave arrangementer for større eller mindre grupper i vingårdens lokale til de mange erhvervsnetværk i det driftige område omkring Kolding, Fredericia og Middelfart. Her kan man beværte næsten 100 mennesker til sine egne arrangementer, ligesom lokalet kan lejes ud, oplyser EDC.

Du får 214 kvadratmeter, som er i to plan. Der er derfor plads til den store familie. Der er også mulighed for, at bo to familier sammen, hvis man vil drive vingården sammen. Du får køkken på begge etager og på førstesalen er der højt til loftet – 3,18 meter – i stuen og der er værelse, badeværelse og en udestue med udsigt ud over vinmarkerne. I stueetagen får du to værelser. kontor, køkken, køkken-alrum og bryggers.

Du får en ejendom, der er renoveret flere gange – det er blandt andet sket i 2007, 2010 og i 2017.

Så går du med drømme om, at blive vinbonde, så er det måske nu, du skal tage chancen.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel