Kolding Netavis

Klar med ny fernisering

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Koldings nye galleri Space i Oluf Ryes Gade er klar med en ny fernisering. Pressefoto.

Galleri Space i Kolding er klar med en ny fernisering.

Koldings nye galleri Space i Oluf Ryes Gade er blevet godt modtaget af både kunstnere og kunstinteresserede, og nu åbner galleriet sin tredje fernisering med nye kunstnere.

-Vi kan mærke, at vores uhøjtidelige tilgang til en snak om, hvad vi hænger på væggen, et prisniveau som spænder bredt, og ikke mindst et rigtigt spændende udvalg af kunstnere er populært hos de besøgende, der lægger vejen forbi, fortæller indehaver Ronald Hofman i en pressemeddelelse.

Galleri Space 02
Pressefoto.

Udfordringen, når man ikke lige er på en strøgbeliggenhed, er at få øget kendskabet til galleriet og tiltrække endnu flere besøgende. Derfor er der også planer om andre typer kunstrelaterede events udover ferniseringerne.

Men i marts drejer det sig først og fremmest om ferniseringen lørdag den 25. marts. Her udstiller Space danske René Tromborg, italienskfødte Roberto Marchesi, engelske Chloe McCarrick sammen med en farveglad australier. Det er fire vidt forskellige kunstnere, som alle har hver deres unikke tilgang til kunsten.

Det nye show åbner lørdag den 25. marts klokken 13, hvor galleriet byder på snacks & et glas vin, og hvor man også kan hilse på et par af de kunstnere, som udstiller i galleriet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel