Kolding Netavis

Nu indvies naturstier

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Onsdag den 15. maj kl. 16 er der indvielse af de nye trampestier på Drejens-halvøen med taler og guidede ture.

Drejens Naturstier er nye trampestier på den nordlige side af Drejensvej, hvor det er muligt at sammensætte ruter af forskellig længde. Undervejs er der smukke udsigter ud over Eltang Vig, Drejens og Houens Odde og man kan opleve skov, mark og eng – og se mange forskellige dyr, planter og svampe. På ruten er der kortborde med informationer om naturen i området, og to steder er der sat borde-bænkesæt op, hvor det er oplagt af nyde en kop kaffe eller madpakken.

Onsdag den 15. maj er der officiel indvielse af den nye sti med taler af formand for Lokalrådet Nr. Bjert, Strandhuse og Drejens, Jan Faldt Bentsen og formand for Plan-, Bolig- og Miljøudvalget Birgitte Kragh. Udvalget har støttet arbejdet med at lave stierne med 140.000 kr., og Birgitte Kragh glæder sig over resultatet.

– Drejens er et meget attraktivt boligområde, der har været i gennem en rivende udvikling de seneste år, og derfor er jeg også glad for, at vi har haft mulighed for at anlægge de nye stier, som giver mulighed for at opleve områdets smukke natur på tæt hold, siger Birgitte Kragh, og tilføjer, at hun håber at både stien og borde-bænkesættene vil blive flittigt brugt.

Efter Jan Faldt Bentsen og Birgitte Kraghs taler inviterer Kolding Kommune på to guidede ture på de nye stier – en kort tur på 1 km og en lidt længere tur på 2 km.

Mødested for den officielle indvielse er 200 m nede ad grusvejen ’Æblemadevej’, som er en sidevej til Drejensvej. Sidevejen ligger på venstre hånd ca. 400 meter efter krydset Nr. Bjertvej/Drejensvej. Vær opmærksom på, at der ikke er parkeringsmuligheder på Drejensvej eller på grusvejen, så tag turen til mødestedet til fods eller på cykel.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *