Kolding Netavis

Nedrykningsdrama i Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
KIF Kolding spillede uafgjort 31-31 mod Lemvig Thyborøn Håndbold. Foto: BlumePress.

Udeholdet endte med, at undgå direkte nedrykning.

KIF Kolding spillede søndag sin sidste kamp i grundspillet i herrernes håndboldliga. Og KIF Kolding kunne på forhånd ikke ændre på, at holdet endte som nummer otte i ligaen. Men var dog sikker på, at komme med i slutspillet.

Dagens modstander – Lemvig Thyborøn Håndbold – havde derimod kniven for struben. Der skulle et point til for at de kunne undgå direkte nedrykning. Og her er det så, at dramaet kommer ind i dagens kamp i Sydbank Arena i Kolding.

Få minutter før slutfløjt var KIF Kolding foran med tre mål, men Lemvig Thyborøn Håndbold ville det anderledes – i de sidste sekunder fik de nemlig udlignet til slutresultatet 31-31. Lemvig Thyborøn Håndbold får dermed en chance mere for, at undgå nedrykning. De skal nu spille om nedrykning. Det blev derimod TMS Ringsted, der blev dagens store taber og må nu rykke direkte ned.

KIF Kolding er derimod klar til slutspillet, men det ser meget svært ud – ja nærmest umuligt, at øjne en plads i toppen. KIF Kolding er endt i pulje 1 sammen med GOG (2 point), Bjerringbro-Silkeborg (1 point) og Sønderjyske (0 point). KIF Kolding er ligeledes i denne gruppe med 0 point.

Men måske KIF Kolding kan overraske. Der var heller ingen håndboldeksperter, der øjnede KIF Kolding en chance i slutspillet.

Første kamp i slutspillet spilles i næste weekend.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *