Kolding Netavis

Mulighed for kort sæson

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Vamdrup Skolefilm får mulighed for en kort sæson, inden byggeriet går i gang.

Nu er der sat dato på, hvornår byggeriet af kulturhuset “Vores Hus” i Vamdrup skal starte. Det sker den 2. januar. Huset står klar til indvielse sidst på året i 2023.

Og det giver Vamdrup Skolefilm en mulighed for en kort sæson inden byggeriet går i gang ved årsskiftet.

I de sidste tre år har den traditionsrige Vamdrup skolefilm har det svært. Nedluknng på grund af corona, skolerestriktioner og en ventet ombygning af Vamdrup Kino, har gjort det nærmest umuligt at afholde en sæson af Vamdrup skolefilm. Og det har været til stor ærgrelse blandt forældrene på indskolingen på blandt andet Vamdrup skole, oplyser koordinator hos Vamdrup Skolefilm, Henrik Jørgensen.

Tilmelding klar

Vamdrup Kino har arbejdet hurtigt, og fået planlagt en kort sæson som dækker op til 5. klasse med første forevisning i uge 46. Indbydelser & tilmelding er klar mandag efter efterårsferien, og der tilbydes fem forskellige hold med tilmelding på vamdrupkino.dk.

Som tidligere er holdene ikke længere skoleopdelt, og alle som er bosat i de tre skoledistrikter kan deltage i Vamdrup Skolefilm, selv om man går i skole et andet sted.

Vamdrup Skolefilm er et samarbejde mellem Vamdrup Kino, forældre & skolebestyrelserne på Vamdrup skole, Ødis skole & Skanderup-Hjarup Forbundsskole som gør det muligt at give børn en sjov og kulturel oplevelse i Vamdrup til en rimelig pris.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel