Kolding Netavis

Mød Din By-arrangement skal styrke fællesskab i Vamdrup

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Vamdrup Bibliotek danner rammen for arrangementet ’Mød Din By’. Foto: Koldingbibliotekerne.

Det første tiltag i forbindelse med pilotprojektet for mere Levende lokalområder løber af stablen i Vamdrup den 27. september.

Vamdrup Bibliotek danner rammen for arrangementet ’Mød Din By’ fredag den 27. september. Her er alle byens aktører og borgere inviteret til at deltage. Flere aktører har allerede meldt, at de deltager med stande og indslag. Blandt andet Byforum, Kongeaamuseet, Lokalarkiverne, Vamdrup Kino og Vamdrup IF badminton.

Det bliver en hyggelig eftermiddag, hvor du for eksempel kan få inspiration til, hvilke fritidsaktiviteter du eller dine børn kan gå til i Vamdrup, eller hvor du kan få en snak med lokale aktører.

Klokken 14 byder bibliotekschef Pia Friis velkommen. Hele dagen er der bogsalg med kasserede materialer fra Vamdrup Bibliotek. Mellem 14 og 16 er der gratis kaffe fra Kaffemøllens mobile café, og fra 17 er der mulighed for at købe billige hotdogs fra Dixens pølsevogn.

Alle er velkomne til at deltage. Hvis du vil lave en aktivitet eller have en stand på dagen, kan du kontakte Bitten Møller Johansen på bi***@ko*****.dk. Alle kan deltage, og du behøver ikke at være en etableret forening for at byde ind. Det kan også være, at du gerne vil starte en løbeklub eller organisere bedre affaldssortering i byen, og vil bruge ’Mød Din By’ til at finde andre, der er interesserede i det samme.

Arrangementet slutter klokken 19.

Ønske om tættere kontakt og fællesskab

Borgerne i Vamdrup har ønsket tættere kontakt og fællesskab mellem foreninger, erhvervsliv og borgere på to borgermøder, som blev afholdt med engageret fremmøde på Vamdrup Bibliotek i maj og august i år. Det udmønter sig nu i ’Mød Din By’, som er ét af flere tiltag, der bliver etableret for at skabe mere liv i Vamdrup.

’Mød Din By’ afholdes som en del af Frivilligugen i Kolding. Pilotprojektet Levende lokalområder i Vamdrup er støttet med 50.000 kroner fra Kolding Kommunes pulje til styrkelse af Borgerens Centrum.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *